Comeback til ny formand i Åstrup/Hammelev Fodbold.

Fodboldformand Mads Krog er efter eget ønske fratrådt som formand for fodboldfællesskabet Åstrup Hammelev Fodbold. Manglende tid og nyt job betyder, at Mads nu har en mindre rolle i fodbold – som økonomiansvarlig.

Ny formand er Johnny Christensen (se billede). Johnny har tidligere været formand for fodbold fællesskabet, men efter en pause på nogle år har Johnny igen fået lyst til at stå i spidsen for afdelingen.

Johnny glæder sig at tage fat i de mange spændende opgaver i afdelingen, som er inde i en stor vækst især i ungdomsafdelingen, men også med opstart af en dameafdeling.

Hovedformand Jørgen Josefsen takker Mads for hans store indsats som formand for afdelingen, og er sikker på, at det gode samarbejde med Mads vil blive videreført med Johnny som formand.