I Åstrup-Hammelev Fodbold tilbyder vi i denne sæson senior herre serie 4 samt “Mandagsholdet”, som er herre senior indefodbold.
Derudover starter vi nu:

Børnefodbold i Åstrup IF årgang 2015-2016 / 6-8 år.

En unik chance for børn i alderen 6-8 år at skabe venskaber og opbygge færdigheder!

 

Er du på udkig efter en sjov og udfordrende aktivitet til dit barn? Vil du gerne give dit barn muligheden for at evt. opbygge og styrke selvtillid og samarbejdskompetencer, mens de har det sjovt med deres venner? Så er Dette hold lige noget for dig!

Åstrup If tilbyder børnefodbold børn fra årgang 2015-2016 en unik chance for at opleve glæden ved fodbold samt opbygge venskaber med deres holdkammerater. Vores trænere vil sikre, at børnene føler sig trygge og glade, mens de lærer nye færdigheder.

Med en afslappet og engagerende træningsatmosfære, vil dit barn have mulighed for at prøve nye færdigheder, opleve følelsen af succes og modtage opmuntring på deres rejse mod at blive en bedre fodboldspiller.

Så hvad venter du på? Tilmeld dit barn i dag og lad dem opleve den unikke chance for at skabe venskaber, opbygge færdigheder og have det sjovt med deres holdkammerater!

OBS. Forældreinvolvering og deltagelse er velkommen og kan være med til at skabe endnu bedre atmosfære omkring dette hold.

Find også gruppen “Åstrup/Hammelev Fodbold – Årgang 2015-2016” på Facebook

De første træninger vil være gratis, derefter betaler du kun 250,- for hele 2023.

Vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt Søren Berg tlf. 28714719