Åstrup Fitness søger holdinstruktører.

Vi er områdets førende indenfor fitnessdans, men ønsker at tilbyde flere styrkebaserede hold.

Er du uddannet hold instruktør indenfor styrke, yoga – eller dans – og ønsker masser af taknemmelige, glade holddeltagerere at dele dine evner med og lækre lokaler at undervise i, så kontakt os. Holdtypen er underordnet.

Er du endnu ikke uddannet holdinstruktør, men vil gerne uddannes og hjælpes i gang er Åstrup Fitness også stedet for dig.

Vi holder jævnligt forskellige typer instruktør uddannelser hos os – næste gang er CrossDance instruktør uddannelsen den 26. august 2023. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige uddannelse til dig og får dig uddannet enten inhouse eller andet steds. Derudover vil du få mulighed for øve dig som gæste instruktør på vores nuværende hold inden du tager dine egne timer. Vi har også meget erfarne instruktører, som gerne yder hjælp, rådgivning og sparing. Hvis vi betaler din uddannelse, binder du dig til at undervise hos os i mindst et år efter uddannelsen.

Vi har et unikt hold-instruktør sammenhold i Åstrup Fitness, vi deltager ofte på hinandens hold og inspirerer hinanden. Derudover er vi så heldige jævnligt at afholde masterclasses med de bedste instruktører fra ind og udland fx professionel danser Michael Olesen kendt fra Vild med dans eller Zumba Education Specialist Steve Boedt, som er en af de bedste fitness masterinstruktører i verden og som underviser i over 80 lande.

Som hold instruktør i Åstrup Fitness er du frivillig, men vil modtage en skattefri godtgørelse for dine udgifter fx tøjvask. Derudover betaler vi alle undervisningslicenser og dine uddannelser.

Kontakt fitness@aastrup-if.dk for mere info.