Åstrup Multibane blev officielt indviet november 2017 og siden er banen sidste år i april blevet udvidet med en flot lang tribune langs banens ene langside. Tribunen falder perfekt ind i multibanens design og giver et flot udsyn over Åstrup Multibane. Der er tale om en helstøbt løsning med multibane, tribune og banelys. På den nye tribune kan man tage en velfortjent pause og se andre spille fodbold.
Den helt ny tribune skulle fejres, og det hjalp godt 60 børn fra nogle af Åstrup Stadions naboer i form af børn og voksne fra børnehaverne Regnbuen og Landsbyen med. Der var nemlig besøg af disse glade børn mandag den 28. maj 2017. Børnene fik rørt sig sluttede af med boller inden turen gik hjem til børnehaverne igen.
Åstrup IF indbyder alle naboer til at bruge Åstrup Multibane som et frirum for sport og motion samt en god snak og hygge på den nye tribune, så længe man passer godt på byens nye idrætsanlæg, der nu for alvor er indlemmet i Åstrup Fritidscenter.

Fonde og sponsorer til Multibanen

Uden tilskud fra fonde og sponsorer var dette ikke muligt. Nu har vi en Multibane, som bliver brugt flittigt hver eneste dag.

Vi takker de mange, som har været med i dette projekt, og gjorde det muligt for os, at få vores store ønske opfyldt!