Tak skal I ha`
For jeres utrolig store indsats i Loppebutikken.
Dejligt med en god økonomi, der gør livet lettere i afdelingerne, men som også giver plads til helt nye tiltag i Åstrup IF. I skal også vide, at jeres indsats i høj grad er medvirkende til positiv omtale om vores forening og giver megen respekt.
En særlig tak til styregruppen, der får tingene til at hænge sammen. Min plads her overdrages nu til Pusser. Hovedbestyrelsen sender også alle en meget stor tak- og fuld opbakning til Pusser.
Selv fortsætter jeg i hovedbestyrelsen og er fortsat tovholder for ”Åstrup på tværs” , med i arbejdsgruppen ”Motion for livet” samt ”PR gruppen”. Endelig kommer lidt nyt, der lige nu handler om ”Nye aktiviteter og Tværgående aktiviteter”. Dejligt at være med her – og så er jeg ikke længere væk end telefonen, hvis der lige mangler en sælger eller afhentning.
God arbejdslyst
/Kai