Åstrup Fitness har tradition for at arrangere både store fitness events og uddannelser her i vore egne lokaler i Grenaa.

Den 26. august byder Crossdance™ og Åstrup Fitness alle velkommen på en CrossDance™ BASIC instruktøruddannelse. Du kan deltage uanset om du er helt ny på et parketgulv, eller er en erfaren instruktør.

Har du danse- eller undervisningserfaring med i rygsækken, er det blot et plus, når du skal videre på egen vej. Nogle vil kunne undervise i Crossdance™ med det samme, og andre vil måske skulle bruge lidt ekstra tid til at “øve” sig. Det kommer helt an på hvor meget erfaring man allerede har.

Hopper du på instruktøruddannelsen for at bruge det til ny viden, inspiration eller personlig udvikling, så er du også mere end velkommen. Du behøver ikke at kaste dig ud i undervisning – men mon ikke du bliver så bidt af det, så du ikke kan lade være.

CrossDance™ er udviklet af Kirstine Holm, der har en baggrund både som sportsdanser på højt plan og som Zumba instruktør m.v.. Kirstine underviser selv på uddannelsen i Grenaa. Åstrup Fitness har i en del år haft CrossDance™ på holdplanen – med stor succes..

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed dance fitness time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter den berømte Crossdance™ timeopbygning, så uanset hvor du deltager på et Crossdance™ hold, vil du altid danse efter denne timeopbygning. Derved ved du nøjagtig, hvilke moduler der kommer og hvornår.

Særligt for Crossdance™ konceptet er de ADD-ONS, som man kan krydre timen med. Og med add-ons menes de 10 Ballroom danse – såsom vals, tango, samba, jive mm. Disse add-ons vil du blive undervist i på uddannelsen.

Er du lokal og har du lyst til at blive instruktør hos Åstrup Fitness efter uddannelsen, så kontakt fitness@aastrup-if.dk

Læs mere om uddannelsen her!