Åstrup IF er netop startet med deres børnefodboldhold for drenge årgang 2015-2016, og det første træningspas d. 19. april var en stor succes. Ni børn til træningen, hvor to trænere fra DGI varetog undervisningen og gav børnene spændende og udfordrende opgaver, der passede perfekt til deres niveau.

DGI støtter dette projekt og vil fortsæt være til stede de næste to onsdage, og efter den tredje træning d. 3. maj 2023 vil der i fælleskab være mulighed for at hygge sig med sodavand og lidt at spise. Derefter vil Åstrup IFs egne dygtige trænere varetage træningen.

Holdet har fokus på, at fodbold skal være sjovt, og at leg og grin er en vigtig del af træningen.

Alle ser frem til at mødes igen og fortsætte med at udvikle deres fodboldfærdigheder på en sjov og lærerig måde. Åstrup IF er stolte af at have et børnefodboldhold, hvor alle i årgang 2015-2016 er velkomne, og hvor fokus er på at fodbold skal være sjovt.