1,5 times workshop søndag 20. februar 2022 kl. 11-12.30

Workshoppen er målrettet både instruktører og andre danse-glade, der bare gerne vil have lidt ekstra krydderi på dansen.

Det er en unik mulighed for – i en intim atmosfære – at lære af Michael Olesen, som er en af Danmarks bedste dansere og danse-instruktører. Han har bl.a. vundet Vild Med Dans. Michael er en usædvanlig dygtig underviser og har en evne til at nå helt ind i hjertet af deltagerne gennem sin vindende personlighed. Udover at få indblik i, hvordan man danser Tango og Rumba, prøve trin og nemme koreografier samt snuse til teknikken, vil der i workshoppen være ekstra fokus på holdning og core som en vigtig del af dansen.

Der er et begrænset antal pladser!

Priser:
Ikke medlem af Åstrup Fitness: Kr. 200,-
Medlem af Åstrup Fitness: Kr. 150,-
Medlem – også under corona-lukning: Kr. 100,-

Tilmelding: https://aastrup-if.dk/fitness-events