Fitness events

I Åstrup Fitness laver vi ofte fitness events med forskellige temaer fx danseevents med de bedste instruktører fra ind- og udland.

Steve Boedt i Grenaa 10. og 11. september 2022

Zumba Instruktør uddannelse

Masterclass: Kings and Queens of Pop

Workshop: Unlock your Power!

Bliv uddannet Zumba instuktør:

Zumba instructor training

Basic 1 i Grenaa med ZES Steve Boedt

10. september 2022 kl. 9 – 16

Tilmeld dig uddannelsen på Zumba.com

Zumba masterclass:

med ZES Steve Boedt + lokale ZINs

Kings and Queens of Pop

Lørdag 10. september 2022 kl. 18 – 20

Pris: DKK 250,-

Medlemmer af Åstrup Fitness kr. 150,-
(Hvis du har støttet os under corona-nedlukning DKK 150,-)

Tilmelding nedenfor!

Workshop:

Unlock your Power!

Med international motivational speaker and Life coach Steve Boedt.

Søndag 11. september 2022 kl. 10 – 13

Workshoppen er på letforståeligt engelsk, men der vil være en erfaren tolk tilstede, hvis der er enkelte ord eller vendinger, man vil have forklaret eller have hjælp til at oversætte spørgsmål.

Pris: Kr. 299,-

Tilmelding nedenfor!

Tidligere events

Dans dig glad 5. december 2021

Den 5. december mellem kl. 13:30 og 15:30 fik du muligheden for at drømme dig til sol og sommer, da de 3 rejsepartnere:

• professionel danser Michael Olesen fra Vild Med Dans
  • tidl. sportsdanser Glenn J. Rasmussen fra Randers
  • og vores egen Zumba instruktør Maria Zelina Storborg

gav en lille smag på, hvad man kan opleve på Marbella Fitness Camp i uge 19 i 2022.

Det bliver en uge med masser af dans, glæde, sol, spas og hygge – og det vil de 2 timer i Åstrup Fitness også afspejle.

Du får samtidig en unik mulighed for at komme tæt på, når de 3 instruktører folder sig ud og giver den hele armen. Det er danseglæde, der vil noget!

Du behøver ikke at have erfaring med dancefitness eller være god til koreografi, alle kan være med – vi danser kun for at have det sjovt!

Der er masser af plads, så selv om der officielt ikke længere er restriktioner, så er der stadig mulighed for at holde god afstand til de andre deltagere!

BONUS: Cykel dig glad!

Til samme event kan du opleve vores skønne cykel afdeling, som tager cyklerne med ind i hallen og cykler til samme musik, som vi danser til! Vil du med på cyklerne bookes normalt via Åstrup Fitness holdbooking eller på sms til 71996677!

Priser:

Ikke medlem af Åstrup Fitness: Kr. 100,-

Medlem af Åstrup Fitness: Kr. 50,-

Medlem – også under coronaperioderne: Kr. 10,-

Cykel dig glad: Booking via medlemssystem eller gæstebillet til 35,- kr.

Se billeder af eventet på Åstrup Fitness’ Facebook side.

Dans Tango og Rumba med Michael Olesen 20/2-2022

1,5 times workshop 20. februar 2022 kl. 11

Workshoppen var målrettet både instruktører og andre danse-glade, der bare gerne vil have lidt ekstra krydderi på dansen.

Det er en unik mulighed for i en intim atmosfære at lære af Michael Olesen, som er en af danmarks bedste dansere og danse-instruktører. Han har bl.a. vundet Vild Med Dans. Michael er en usædvanlig dygtig underviser og har en evne til at nå helt ind i hjertet af deltagerne gennem sin vindende personlighed.

Udover at få indblik i, hvordan man danser Tango og Rumba, prøve trin og nemme koreografier samt snuse til teknikken, vil der i workshoppen være ekstra fokus på holdning og core som en vigtig del af dansen.

Se billeder af eventet på Åstrup Fitness’ Facebook side.