Fitness events

I Åstrup Fitness laver vi ofte fitness events med forskellige temaer fx danseevents med de bedste instruktører fra ind- og udland.

Dans dig glad 5. december 2021 kl. 13.30 – 15.30

Dans dig glad 5. december 2021

Den 5. december mellem kl. 13:30 og 15:30 får du nu muligheden for at drømme dig til sol og sommer, da de 3 rejsepartnere:

• professionel danser Michael Olesen fra Vild Med Dans
  • tidl. sportsdanser Glenn J. Rasmussen fra Randers
  • og vores egen Zumba instruktør Maria Zelina Storborg

giver en lille smag på, hvad man kan opleve på Marbella Fitness Camp i uge 19 i 2022.

Det bliver en uge med masser af dans, glæde, sol, spas og hygge – og det vil de 2 timer i Åstrup Fitness også afspejle.

Du får samtidig en unik mulighed for at komme tæt på, når de 3 instruktører folder sig ud og giver den hele armen. Det er danseglæde, der vil noget!

Du behøver ikke at have erfaring med dancefitness eller være god til koreografi, alle kan være med – vi danser kun for at have det sjovt!

Der er masser af plads, så selv om der officielt ikke længere er restriktioner, så er der stadig mulighed for at holde god afstand til de andre deltagere!

BONUS: Cykel dig glad!

Til samme event kan du opleve vores skønne cykel afdeling, som tager cyklerne med ind i hallen og cykler til samme musik, som vi danser til! Vil du med på cyklerne bookes normalt via Åstrup Fitness holdbooking eller på sms til 71996677!

Priser:

Ikke medlem af Åstrup Fitness: Kr. 100,-

Medlem af Åstrup Fitness: Kr. 50,-

Medlem – også under coronaperioderne: Kr. 10,-

Cykel dig glad: Booking via medlemssystem eller gæstebillet til 35,- kr.